tiistai 23. elokuuta 2016

Kyyhkyssä

Olin eilen ensimmäistä kertaa kyyhkyllä mukana. Aamulla pääsi Härski mukaan ja illalla Piru. Riesa oli myös mukana kummallakin kerralla, se kun on tottunut olemaan Villen kanssa jahdeissa.
Harmiksi eilen ei näkyny kyyhkyjä sillä pellolla, jossa me olimme.

Aamulla vain yksi kyyhky, jonka Härski kyllä haki hienosti. Vähän alkuun räki sulkia, kun kyyhkyistä lähtee niitä paljon irti. Mutta toi sen kyllä hienosti suoraan käteen. Ai että olen  tyytyväinen.


Illalla myös vain yksi kyyhky. Se liiti niin kauas ja vaikeaan paikaan, että Riesa pääsi noutamaan sen. Riesallakin oli työ löytää sitä, kun se oli noussut vielä parin metrin korkeuteen puun oksalle. Onneksi Ville oli mennyt Riesan perässä, kun ei Riesaa näkynyt kyyhkyn kanssa, niin sai tiputettua sen alas. Heitettiin sitten heti lämpimänä kyyhkyä myös Pirulle. Valitettavasti se ei nähnyt heittoa, kun oli vähän kerääntynyt virtaa 3 tunnin passissa olossa. Mutta kun lähdin kävelemään heitolle päin, niin kyllä se sen löysi ihan itse. Piru pysähtyi ensin ihmettelemään, että mikä ihme se oli, mutta nappasin sen suuhunta tosi hienosti. Palautuskin tuli käteen - tosin pienen kaarron kanssa.

Piru passissa

Piru ei paljoa stressaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti