tiistai 14. elokuuta 2018

Metsästyskausi alkoi


Elokuu - ja meillä alkoi metsästyskausi. Härski pääsi sunnuntaina kyyhkyjahtiin ja saatiinkin ihan mukavasti saalista, seitsemän kyyhkyä. Alkuun Härskillä oli vähän vaikeuksia malttaa odottaa passissa, varsinkin kun pojat ei osunnut ensimmäisillä laukauksilla. Niinpä se joutui odottamaankin vähän ylimääräistä, ennen kun pääsi noutamaan paria ekaa lintua. Ensimmäisen kyyhkyn kanssa taas vähän räki höyheniä suusta, mutta sen jälkeen saalis alkoi taas tulla käteen. Ja malttikin taas parani, kun sai vähän päästellä höyryjä. 

Härski ja Ville tarkkana

Kauden ensimmäinen nouto


Lisäksi vähän surullisia uutisia. Raita, Pirun sisko, kuoli viimeviikolla kyyn puremaan. Kaija ja Niilo oli surun murtamia ja niinpä mun koirien kasvattajan kanssa sovittiin, että Piru menee heille terapiakoiraksi. Piru kun on niin sopeutuvainen ja hyvähermoinen, että tämmöinen homma sopii sille varmasti erinomaisesti. Piru lähti lauantai-iltana reissuun ja hyvin on tyttö kotiutunut täysin uuteen paikkaan ja uusiin ihmisiin. Autoonkin hyppäsi kuin omaansa - Piruhan rakastaa autoilua(kin).
Sunnuntai-aamuna tuli ensimmäinen video vesinoudosta, jossa piru palautti damin heti käteen. Heillä jo yhteistyö pelaa. Kaija oli niin innostunut treenaamaan Raitaa, niin taitaa Pirukin hyötyä tästä reissusta paljon. Ja taitaa Piru päästä tuollakin metsälle...

Niilo, Piru ja Kaija

Piru päivystää laiturilla Uukuaniemellä



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti